INSIDER

Hihetetlen, mit művel a győri szektavezér

Teljes agymosással veti uralma alá szektája tagjait egy győri nő, aki magát a brazil csodadoktor által felkent gyógyítónak és Ízisz istenasszony reinkarnációjának mondja. Elsősorban betegekre és magányosokra, könnyen befolyásolható személyiségekre veti ki a hálóját.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Híveitől feltétlen engedelmességet követel, aki ellenszegül, azt megalázza. A %%-nak hat egykori szektatag pakolt ki, akiknek sikerült végre kivonniuk magát Mónika befolyása alól, köztük egy olyan asszony, aki évekig a győri szektavezér jobbkeze volt

Az elmúlt évek során több százan fordultak meg környezetében, a %% információi szerint még ma is 80-100 tagjuk van.

 

 Én vagyok a legtisztább lény a világon!

– hirdeti B. Mónika, aki a %% információi szerint 2011-ben hozta létre a szektáját a brazíliai csodadoktorra, Joao de Deusra hivatkozva.

„Isten Jánosától” kapott felhatalmazást

 

„ Először egy kristályokról szóló tanfolyamon találkoztam Mónikával. Később meghívott magához, hogy eladjon nekem egy gyógyító kristályt "– kezdi történetét Rita, aki később évekig a szektavezér segítője volt.

„ Azt mondta, hogy a brazil Joao de Deushoz hasonlóan ő is meggyógyítja az embereket, ugyanis egy egész hetet töltött a nagymesterrel, azaz „Isten Jánosával”, aki képessé tette és felhatalmazta őt a gyógyításra. Azt állította, ő is hallja azt a gyógyító szellemet, akit dr. Augustónak neveznek, így emberfeletti képességekre tett szert, amivel rengeteg beteg emberen tud segíteni. Brazíliában vásárolt egy kristályágyat, amit felállított a lakásában, ezzel is „kezelt”, ami jó bevételt hozott neki.

Õszinte leszek: az én agyamat is teljesen átmosta, manipulált engem. Elhittem neki, hogy dr. Augusto engem is kiválasztott, és nekem segítenem kell őt.

Évekig tartott, mire kiszálltam a szektából, akkor, amikor megtudtam, hogy a brazil „nagymester” börtönbe került."

 

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan hálózta be az embereket a szektavezér, mit ígért nekik és  hogyan alázta meg őket, akkor keresd a %% napilapot hétfőn az újságárusoknál!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?