INSIDER

Hihetetlen, melyik hazai szolgáltató sürgeti a legjobban a karácsonyt

Úgy tûnik, idén sem ússzuk meg, hogy túl korán gondoljunk a karácsonyra! Igaz, a szorgalmazót nem az ünneprontó üzlet hajtja, éppen ellenkezőleg: a káoszt igyekszik elkerülni.
  • Szerző: Ripost

Akkora felháborodás követte a komoly késéssel célba érő karácsonyi csomagokat legutóbb, hogy idén már most figyelmeztet a posta: időben – lehetőleg még októberben – rendeljük meg az ajándékokat a külföldi webshopokból!

A Magyar Posta szerint sokan nincsenek tisztában azzal, hogy az év végi időszakban mekkora rizikófaktort jelent, ha ingyenes szállítást választanak.

Az év végi ünnepi hajrában 20-50 napos kézbesítési idővel kell számolni. Ez viszont váratlan események – például egy nemzetközi repülőtéri sztrájk – miatt tovább hosszabbodhat

- írták lapunknak. De nem csak figyelmeztetéssel készülnek: több munkavállalót foglalkoztatnak, valamint a kiemelt időszakban újabb csomagátvevő helyeket létesítenek. Emellett növelik a csomagautomaták rekeszeinek számát is.

Idén még drasztikusabb csomagmennyiségre kell számítani az utolsó hónapokban, amit nemcsak a Magyar Posta, hanem a különböző futárcégek is megerősítettek a %%-nak. Arról, hogy pontosan mennyi csomagra számítanak, hogyan próbálják azokat kezelni, és milyen erőfeszítéseket tesznek a karácsonyi szezonban, a csütörtöki napilapban olvashatsz!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?