INSIDER

Hihetetlen csoda: édesanyja hasában élte túl a mezőörsi balesetet a baba

Frontálisan karamboloztak, majd az édesanya világra hozta kislányát.
  • Szerző: Ripost

Kedvesen mosolyog kiságyán Bianka, ő az a kisbaba, aki szerencsésen túlélte a szörnyű mezőörsi balesetet. Ismeretes: frontálisan ütközött két kocsi április 19-én reggel a 81-es úton, Mezőörs térségében. Míg az egyik autó utasa szörnyethalt, a másikban ülő várandós édesanya a tragédia után hozta világra szépséges csecsemőjét.

„Csörgött a telefonom. A testvérem hívott, csak annyit mondott: baj van. Tudtam, hogy a várandós feleségével Győrben járnak aznap. (…) Siettünk hozzájuk, ahogy az erőnkből kitelt. A helyszínen már ott voltak a mentők, tűzoltók, rendőrök. Tették a dolgukat, mindent, amit akkor megkívánt a helyzet. Só­gornőm mellett voltam végig. Simogattam, s közben figyeltem a mentősöket. Köszönjük a gyors munkájukat” – írta a Facebookon a hozzátartozó.

Bejegyzése már több tízezer emberhez eljutott. A Borsnak azt mondta, bővebben nem szeretne beszélni a történtekről.

Az ütközés pillanatában egy előzést végrehajtó 64 éves asszony halt meg, a másik kocsi utasai megsérültek. A terhes nőt mentőhelikopterrel szállították a győri kórházba, ahol császármetszéssel segítették világra a 3800 grammos kislányt. A családja végtelenül hálás az orvosoknak, akik megmentették az anyát és kislányát. Az anyukát vese- és májsérülések miatt meg kellett műteni, de már jól van.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Variációk karácsonyi zserbóra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?