INSIDER

Gyerekeivel a kezében futott az anya az égő házból Csökmőn – Videó

A lángok pillanatok alatt felemésztették a család csökmői otthonát és vele együtt mindenüket.
  • Szerző: Ripost

Két kisgyerekével a kezében menekült az égő házból egy édesanya Csökmőn, Hajdú-Bihar megyében. Az ötéves kisfiú és kétéves kishúga épp felébredt, amikor a lángok felcsaptak és csak annyi idejük maradt, hogy kiszaladjanak a házból édesanyjukkal.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A tűzoltók hiába értek ki gyorsan és fékezték meg a lángokat, a családnak mindene odalett. A ház most lakhatatlan, a család rokonokhoz költözött. Az egykori otthonból nem maradt más, mint lyukas tető, kormos falak és porig égett bútorok.

a csökmői család mindenét elvesztette

A családnak mindene oda lett (Fotó: TV2 Tények)

Az édesanya éppen teregetett, amikor meghallotta, hogy felrobban az egyik égő, majd szikrázni kezdett egy konnektor és pillanatok alatt mindent beborítottak a lángok.

„Gyorsan a két kisgyereket megfogtam a honom alá vettem és kiszaladtam velük. Visszajöttem, de már nem lehetett bejönni. Égett minden” – emlékezett vissza a borzalmas pillanatokra az édesanya.

„Ruha nélkül maradtunk, semmi nélkül, mindenünk bent égett a házba. Nem tudom, hogy mihez kezdjünk” – tette hozzá a megtört édesanya, akinek lakhatatlanná vált házának felújítására sincs pénze.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?