INSIDER

Háztartási kisgépszerelőnek hazudta magát, körözi a rendőrség

A nyomozás adatai szerint a férfi több hasonló jellegû, más településeken elkövetett bûncselekményekkel is összefüggésbe hozható. Aki felismeri, azonnal jelezze a rendőrségen!
címkék:
  • Szerző: Ripost

Ilyet még biztosan nem láttunk! A Budaörsi Rendőrkapitányságon csalás miatt indult eljárás egy 59 éves pilisi férfival szemben, ugyanis háztartási kisgépszerelőnek adta ki magát, amivel több sértettet megtévesztett.

A gyanúsított, Balogh József  2018. szeptember 3-án Budaörsön becsapta a sértettet azzal, hogy az általa bemutatott szórólapon szereplő mosógépet kedvezőbb áron meg tudja szerezni neki - írja a police.hu. A sértett belement az üzletbe, átadta Józsefnek a pénzt egy budapesti bevásárlóközpontban, majd azzal elsétált.

A budaörsi rendőrök kérik, hogy aki felismeri a férfit, jelezze a rendőrségnek! A nyomozás adatai szerint a férfi több hasonló jellegű, más településeken elkövetett bűncselekményekkel is összefüggésbe hozható.

A férfi egy igazi „gengszter”, ahogy a képen is látható:

A Budaörsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Budaörsi Rendőrkapitányságon (2040 Budaörs, Szabadság út 160. szám), vagy hívja a 06 23 505-400-as telefonszámot, továbbá a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

címkék:
És ezeket olvastad már?