INSIDER

Hatéves kislány apjára is ráfogták a fegyvert a Váci úton

A rendőrség közleménye szerint elfogták a két férfit, aki fegyverrel vagy annak utánzatával fenyegette a sofőröket.
  • Szerző: Ripost

Mi történik már megint Budapesten? Ahogyan azt korábban a megírta fegyvert fogtak az autósokra a Váci úton. Lapunknak P. Dániel számolt be a megdöbbentő esetről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

El se hiszem, hogy ilyen megtörténhet!

- kezdte ingerülten a olvasója.

Képünk illusztráció (Fotó: 123rf)

„Néhány méterre előttem egy kocsiban két, húsz év körüli férfi ült. Először semmi furcsát nem láttam, aztán hirtelen az egyikük kiemelte a kezét a kocsiablakon. Ekkor láttam meg, hogy egy fegyvert szorongat. Borzasztóan megijedtem. A férfi ráfogta az autósokra a stukkert és dudálni, meg röhögni kezdett. A legtöbben, akik látták, inkább elengedték, hogy ne legyen semmi probléma” – mondta Dániel.

A történtek kapcsán megkérdeztük a rendőrséget, ahonnan az alábbi választ kaptuk. „Garázdaság vétségének gyanúja miatt hallgatták ki azt a két férfit, akik autóvezetés közben lőfegyverrel fenyegették a többi sofőrt. V. József és R. Richárd a fegyvert vagy annak utánzatát ráfogta az autósokra, miközben többször sávot váltottak és lefékeztek az autósok előtt. Előfordult egy olyan eset is, ahol a sofőrre ráfogták a fegyvert, aki éppen a hatéves kislányával utazott egy autóban.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A hólabdától a kókusztortáig
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?