INSIDER

Hátborzongató: kakaóval altatta el a kis Niki félelmét a gyilkosa

22 évvel ezelőtt elrabolták és megölték Szathmáry Nikit. A gyilkossággal kapcsolatban szörnyű részleteket mesélt el a magyar látó.
  • Szerző: Ripost

Az ország első számú médiuma, Kiss Kató szerint a mai napig él és közöttünk járhat a 22 éve meggyilkolt gyulai kislány, Szathmáry Niki gyilkosa.

A látó azt is elárulta, hogy nemcsak Niki, hanem édesanyja, Edit is ismerte a lelketlen férfit, aki végzett a kislánnyal. Kató a gyilkosság helyszínét is részletesen felvázolta a Borsnak.

„Csúnya zöldre festett székek vannak, mint a vasutas zöld szín, és egy régi asztal, szól a rádió, hangosan jár az óra, az asztalon pedig van egy elnyűtt könyv, százszázalékosan mutatja a címét: a Zabhegyező” – sorolta Kató a videójában.

Edit a kislánya gyilkosa szemébe szeretne nézni
Fotó: Bors

Azt is elmondja, a kislány ekkor egyáltalán nem félt, a férfi ugyanis igyekezett elaltatni a gyanúját: még kakaóval is megkínálta a mit sem sejtő gyereket. Sőt a látó azt is állítja, a gyilkos a bú­csúztatón és a Niki emlékére szervezett emlékséták valamelyikén is megjelent.

Niki édesanyja, Edit a szemébe akar nézni lánya gyilkosának. Azt re­méli, hogy a férfi él még.

„Mindenképpen a szemébe akarnék nézni. Azt akarom, hogy mondja el, hogy miért és mit tett vele. Tudom, hogy nem lesz jobb, fájni fog, mégis annyira akarom tudni. Nem hiszem, hogy megkönnyebbülés lesz, sőt szerintem nehezebb lesz sokkal” – mondta Katónak az asszony.

Kiss Kató látó borzalmas részletekkel szembesítette az édesanyát
Fotó: Bors

Erre van esély, az Országos Rendőr-főkapitányság ugyanis azt közölte, hogy az ember­ölési ügyek soha nem évülnek el. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság pedig arról tájékoztat­ta a Borsot, hogy minden új információt megvizsgálnak az üggyel kapcsolatban, és a 3 millió forin­tos díjkitűzés változatlanul érvényben van.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?