INSIDER

Hátborzongató hír érkezett: évekig köztünk bujkált a sorozatgyilkos

A tettes balesetnek álcázta korábbi vérengzését.
  • Szerző: Ripost

Kiskunhalason, a Rekettye pusztában bukkantak rá egy nő holttestére 2012. május 20-án. Az akkori szakvélemény arra utalt, hogy a nő baleset áldozata lett. Egy másik gyilkosság során azonban fény derült az igazságra.

2011 szeptemberében kiskunhalasi tanyáján egy veszekedés hevében S. Mihály úgy összeverte egy ismerősét, hogy a férfi belehalt sérüléseibe. A gyanúsítottat 2016. június 29-én vették őrizetbe. S. Mihály elfogása után a nyomozók megvizsgálták a 2012 májusában történt halálesetet, mivel az a gyanúsított otthonának közelében történt.

A nyomozás kiderítette, hogy S. Mihály 2012. május 19-én a dűlőút melletti erdőben várta későbbi áldozatát. Kezeire kesztyűt, cipőjére ruhát húzott és a magával vitt kalapácsot is ruhával burkolta be. A férfi váratlanul odament a kerékpárját toló nőhöz, és kalapácsával fejbe vágta: az 55 éves asszony összeesett és meghalt. Ezután a gyanúsított a holtestet az út szélére húzta - írja a police.hu. Miután a rendőrök elkapták a férfit, kihallgatásán ezt a gyilkosságot is beismerte.

A rendőrök a nyomozást a napokban fejezték be, és vádemelési javaslattal zárták.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?