INSIDER

Brutális támadás: hátba szúrta szerelmét a monori nő – drámai részletek

A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt a gyilkossággal vádolt nő ellen.
  • Szerző: Ripost

Egy férfi és a nő már tíz éve, hogy együtt éltek, de sokszor heves viták voltak közöttük. 2020 augusztusának egyik napján mindketten fogyasztottak már néhány deci röviditalt monori otthonukban, mielőtt csúnyán összevesztek. A férfi felkapott egy konyhakést és azzal fenyegette meg a tőle kartávolságban lévő nőt, hogy kiszúrja a szemét, közben felé is szúrt, de a nő ráfogott a csuklójára és kicsavarta a kezéből a kést.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay

A férfi elejtette a kést, így másik kezét ökölbe szorítva a nő feje felé ütött, de az asszony elhajolt. A nő egyből felkapta az elejtett kést és az időközben tőle a helyiség kijárata felé induló élettársa után lépett, akit hátba szúrt a bal lapockája alsó részénél. Miután látta, hogy a szúrással milyen sérülést okozott, egy vizes szivaccsal letörölte a vért a férfi hátáról, majd lefeküdt aludni.

Az áldozat magához hívott mentőt. A szúrás következtében légmell alakult ki és közvetett életveszélyes állapotba került. Csak azért nem halt meg, mert a szúrás nem hatolt mélyebbre. A Pest Megyei Főügyészség az ügyben erős felindulásban elkövetett emberölés kísérlete miatt most vádat emelt a nő ellen – írja a Pest Megyei Főügyészség sajtóközleményében.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?