INSIDER

Hátba szúrta élettársát a nő

A Pest megyei vizsgálók befejezték egy tavalyi késes támadás nyomozását. A gyanú szerint egy nő hátba szúrta élettársát.
  • Szerző: Ripost

Közel 10 éve él már együtt az a pár, amikor 2020. augusztus 18-án, monori albérletükben egy közös poharazás utáni veszekedést követően az 53 éves asszony hátba szúrta párját. A helyszínen elfogták.

Fotó: police.hu

Kihallgatásakor elmondta, veszekedéseik nem ritkák, mivel a férfi semmit nem akar otthon csinálni. Pontosan nem emlékezett a miértre, de állította, a férfi kapta fel a kést és azzal közelített felé, miközben azt kiabálta, kiszúrja a szemét. Sikerült kezéből kicsavarni a kést, majd távolodó párja hátába szúrta. Míg az áldozat családtagja mentőt hívott, ő szivaccsal letörölgette a vért áldozata hátáról, majd aludni tért. Rendőrök ébresztették, majd előállították, a sérült kórházba került. A sérülést életveszélyesnek minősítették.

K. Zsuzsanna a bűncselekmény elkövetését elismerte, panaszt nem tett. Megfogalmazása szerint tettét megbánta, de sajnos már nem tudja visszacsinálni.

A Pest megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya erős felindulásban elkövetett emberölés bűntettének kísérlete megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratai átadta az ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?