INSIDER

Hatalmas razzia volt a bulinegyedben, ezt találta a rendőrség

Ellepték a rendőrök a budapesti bulinegyedet, hatalmas razziát tartottak éjszaka. Az akció során ezt találták.
  • Szerző: Ripost

Újra lecsapott a fővárosi rendőrség a bulinegyedben. Annak érdekében szervezték meg az akciót, hogy visszaszorítsák a kábítószer-kereskedelmet és megelőzzék a környékre jellemző bűncselekményeket. Péntek este 78 rendőr és más hatóságok további 16 embere lepte el a több kerületre kiterjedő negyedet.

Képünk csak illusztráció!

A rendőrök 110 embert igazoltattak, szabálysértési feljelentést tettek egy ember ellen, azért mert nem mutatta be az igazolványát, egy ember ellen pedig azért, mert közbiztonságra veszélyes eszköz volt nála, egy sofőr szemben pedig azért intézkedtek, mert nem volt nála a jogosítványa. A Kazinczy utcában igazoltattak két férfit, akiknél kábítószert találtak a rendőrök, ezért előállították őket a VII. kerületi rendőrkapitányságra, ellenük kábítószer birtoklás vétség miatt indult eljárás.

Garázdaság miatt is intézkedniük kellett a rendőröknek, mert két férfi összeverekedett. Egy belvárosi szórakozóhelyről azért állítottak elő két nőt és egy férfit a VII. kerületi rendőrkapitányságra, mert náluk is kábítószer volt. Az akció során a nyomozók elfogtak egy férfit, aki ellen elfogatóparancs volt érvényben.