INSIDER

Hatalmas örömhírt osztott meg az SMA-beteg Levi édesanyja

Eljött a várva várt pillanat: Levi édesanyja boldogan mesélte el, mi történt velük.
  • Szerző: Ripost

Az SMA-s kis Levente vérvételének eredményei nagyon jók lettek, így az orvosok úgy döntöttek, hogy eljött a család számára annyira várt pillanat: 3 hónap után hazaköltözhettek! Az édesanya és gyermeke egyből indultak is, amint tudtak, és már otthonról jelentkeztek be a közösségi oldalon, tudatva a nagyszerű hírt:

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nagyon vártam, hogy vége legyen az ovinak, hosszú idő után, ma végre én mehettem Hannáért. Természetesen továbbra is nagyon ügyelünk Levire, kerüljük a nagy tömeget, fokozatosan térünk csak vissza az emberek közé. Főleg most, hogy sok a megbetegedés vigyáznunk kell. Látogatókat továbbra sem fogadunk. Köszönöm mindenkinek a lelkesítő szavakat, üzeneteket, sokat segített erőt meríteni. Most már mind jó helyen vagyunk. Tervezzük a további rehabilitációkat, járunk az előírt kontrollokra és erősödünk, fejlődünk„ – írja posztjában az anyuka.

Mint a megírta, Zentének és Leventének, a két kis betegnek Magyarország összegyűjtötte a 700 millió forintot, hogy megkaphassák a világ legdrágább gyógyszerét, a Zolgesma nevű infúziót..

És ezeket olvastad már?