INSIDER

Hatalmas a gyász: sosem láthatta újszülött gyermekét a koronavírusos Erika

Az anyuka makk egészséges volt, mégis leterítette a koronavírus. Három gyermeket hagyott árván. Férje azt mondja, soha nem fogja tudni pótolni őt.
  • Szerző: Ripost

Mesés volt az életük, de a koronavírus kegyetlenül közbeszólt. Gábor és állapotos felesége, Erika elkapta a kórt. A kétgyermekes anyuka makk egészségesen várta nagytarcsai otthonukba a kis Borókát, de a koronavírus miatt sosem láthatta újszülött gyermekét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szenvedélyes, vibráló szerelem volt az övék, meséli Gábor, hozzátéve: a pandémia kitörése óta mindig nagyon vigyáztak egymásra.

Sosem mentünk el messzire az otthonunktól, még nyaralni sem. Valahogy mégis elérte őt a járvány.

-mondta az RTL KLubnak elcsukló hangon a gyászoló Gábor.

A koronavírusos állapotos anyukát egyik napról a másikra terítette le a vírus. Az állapota olyan súlyossá vált, hogy kórházba kellett szállítani. Végül császármetszésszel segítették világra a kis Borókát.

Sosem felejti el az utolsó üzenetet

Gábor a járvány miatt nem tudta meglátogatni feleségét, ezért telefonon keresztül tartotta benne a lelket. A koronavírusos állapotos anyuka utolsó üzenetét sosem fogja elfelejteni.

„Jött az üzenet, hogy nagyon fél. Aztán erőtt vett magán és azt írta, ő nem fog meghalni” – emlékszik az apa – „A császár volt az utolsó üzenete. Ő nem látta Borókát”

Pótolhatatlan

A gyászoló apa egyedül maradt három gyermekével: a 3,5 éves Johannával, az 5 éves Nimróddal és az újszülött Borókával. Azt mondja, felesége, Erika volt a család kreatív, összetartó ereje, és akárhogyan igyekszik, sosem fogja tudni őt pótolni.

A gyakorlati dolgokban, mint apa, tudok segíteni a gyermekeimnek, de az anyai szeretetet sosem fogom tudni pótolni a számukra.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?