INSIDER

Hangokat hallott a fejében a magyar férfi, majd ezt tette szomszédjával

Senki sem kívánna magának egy ilyen szomszédot! Furcsa és hátborzongató, ami Veszprém megyében történt egy férfival, akinek bekattant a szomszédja.
  • Szerző: Ripost

Lehet, hogy rossz ötlet volt nyugtatóra inni!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

– mondogathatja magának az a Zirchez közeli faluban élő férfi, aki esténként nyugtatóra ivott, amitől rendszeresen hallucinált, és megpróbálta megölni szomszédját.

Jelenleg a Veszprém Megyei Főügyészség emberölési kísérlet, magánlaksértés és zaklatás miatt emelt vádat a férfi ellen, ugyanis 2019 márciusában ollóval akarta leszúrni a szomszédját – közölte az Ügyészség.

A vádlott napi rendszerességgel, néha nyugtatóval együtt ivott alkoholt. Rendszeresen hallucinált, azt állítja:

„A hangok különböző dolgokat kértek tőlem!”

Egy márciusi délutánon megfenyegette szomszédját, hogy megöli, ha nem engedi el a láncra kötött kutyáját, az állat ugyanis a férfi szerint hangosan vonyított. Ezt a szomszéd nem hagyta annyiban, zaklatás miatt feljelentést tett. Ám arra nem számított senki, hogy éjfél körül a férfi ismét hangokat hall a fejében, ami miatt magához vett egy 20,5 centi hosszú ollót, majd utcán házról házra járva figyelte, hogy honnan jönnek az általa hallani vélt hangok. Így kötött ki a szomszéd ajtajánál.

Hangosan dörömbölni kezdett a szomszéd ajtaján, aki kinyitotta azt. A férfi az ágyára lökte és megpróbálta megszúrni, de nem sikerült neki. Ezután a teraszra rángatta, később pedig árokba lökte és továbbra is megpróbálta megszúrni – sikertelenül. A dulakodásban a szomszéd könnyebben megsérült, de az ügyészség szerint akár meg is halhatott volna. A férfire börtönbüntetés kiszabását kérték az ügyben eljáró Veszprémi Törvényszéktől.

És ezeket olvastad már?