INSIDER

Mellbevágó: poénból vetette magát a kocsi elé Zoltán, két gyermeket hagyott hátra

Felfoghatatlan tragédia történt egy fiatal férfival, aki szórakozásból tette kockára az életét.
  • Szerző: Ripost

A Csepelen élő 28 éves S. Zoltán különösen veszélyes szórakozást űzött. A kocsik elé lépve ijesztgette a sofőröket egy szigetszentmiklósi körforgalomban. Felelőtlen viselkedése miatt két vétlen sofőr is elütötte. A 28 éves férfi belehalt a sérüléseibe.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az ismerősei szerint jó ember volt, aki szeretettel gondoskodott két gyermekéről. Vasárnap ismét az életét kockáztatta, ám ezúttal nem úszta meg. Először elütötte egy autó, aminek hatására átrepült a másik sávba, majd egy másik kocsi is elgázolta. Esélye sem volt a túlélésre – írja a Bors.

Egyelôre nem tudni, miért „riogatta” az autósokat a férfi a körforgalomban
Fotó: Bors

Zoltánt élettársa és az édesanyja gyászolja. Petra szerint a kedvese gondoskodó apa volt. A nő és férfi kapcsolatát hullámvölgyek nehezítették meg, ám Zoltán halála előtt éppen felhőtlen volt a boldogságuk.

„Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy tartsák tiszteletben az elhunytat! Gyászol a család, és épp elég baj ez nekünk. Én a gyerekemet vesztettem el, a pici lány az apukáját. Mindenkit nagyon szépen kérek, legyünk tisztelettel egymás felé!” – írta a férfi édesanyja a Facebookon.

A Bors elérte Zoltán egyik közeli családtagját is.

„Zoli kedves ember volt, és sohasem ártott senkinek. Ezért is szerettem” – mondta.

Ebben a kereszteződésben történt a kettős gázolás
Fotó: Bors

A rokonok most igyekeznek összefogni, hogy Zoltán két gyermeke tisztességgel legyen felnevelve. Az elsődleges vizsgálatok szerint a két sofőr megtette a tőle elvárhatót a baleset elkerülése érdekében, így nem okolhatók a férfi haláláért.

Azt nem lehet egyértelműen megállapítani, hogy Zoltánnak szándékában állt-e meghalni. A Bors úgy értesült: a fiatalember élete akkor ment tönkre, amikor egy évvel ezelőtt elvesztette a példaképét: szeretett édesapját.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?