INSIDER

„Halálfélelmem volt, rettegtem, hogy agyonlő bennünket” – így élte meg a vadőr támadását a kutyáját sétáltató férfi

Megrázó részleteket mesélt a gazda, napokkal később is rettegve gondol vissza a fenyegetőzésre. A férfi később feljelentést tett a rendőrségen.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, a napokban sokkoló felvételt osztott meg Facebook-oldalán egy férfi, akit kutyasétáltatás közben fenyegetett meg egy vadőr. A férfit felszólította, hogy vagy megköti a kutyáját, vagy agyonlövi mindkettőjüket.

„Állami vadőrszolgálat! A kutyádat kikötöd és pofa be” – hangzott az arrogáns figyelmeztetés.

rátámadt a vadőr a kutyasétáltató férfira

Napokkal később is rettegve gondol vissza a férfi a fenyegetőzésre / Pixabay

A Blikk megtudta, B. József látásból már korábban ismerte a rátámadó vadászt. Egyébként a gazda és agara mindig ugyanazon az útvonalon sétálnak, természetesen pórázzal. Eddig még sosem érte őket emiatt atrocitás, így érthető, hogy nagyon felzaklatták Józsefet az események.

„Akkor komolyan halálfélelmem volt, rettegtem, hogy agyonlő bennünket. Fogalmam sincs, hogy miért viselkedett így, semmi nem utalt arra, hogy én vadat voltam hajtani. Valami csomagot akart, hogy odaadjak, de nálam semmi az égvilágon nem volt. Én egy egyszerű festő vagyok, aki a szabadidejében szeret a kutyáival foglalkozni és sétálni velük. Miután megmenekültem a halál torkából, a rendőrségre mentem és feljelentést tettem. Plusz a vadásztársaságot is felhívtam, ahol nagyon megértőek voltak és azt mondták, hogy remélik, megkapja a méltó büntetését. Én is ebben bízom” – árulta el a lapnak József, aki cáfolta a feltételezést, miszerint többször is volt már büntetve.

Egyszer került börtönbe amiatt, hogy a szekrénye tetején megtaláltak egy pisztolyt, ami nem volt engedélyköteles, de saját bevallása szerint pont akkor változott a törvény.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?