INSIDER

Hajmeresztő látvány fogadta a szőke nőt: múmia feküdt az ágyban

Csaknem nyolc éve mumifikálódott holttest látványa fogadta az új tulajt, amikor belépett az árverésen vett lakásába Szolnokon.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Az előírásoknak megfelelően a végrehajtók, rendőrök és egy lakatos társaságában érkezett kedd délelőtt Szolnokon, a Puskás Tivadar körúti frissen vásárolt la­kásához az új tulajdonosnő a fiával. Kopogás és csöngetés után a szakember néhány perc alatt kinyitotta az ajtót, de ami ezután kö­vetkezett, arra a sokat látott járőrök és vég­rehajtók sem számítottak.

Miután a kö­zépkorú szőke tulaj belépett a szobába, az előző lakos, R. Gábor legalább nyolc éve aszalódó holttestére bukkant az ágyban. A bejárati ajtón belül hosszú évek óta felhalmozódó szórólapok, levelek és a végrehajtók által kiküldött levelek is ott he­vertek. A térdig érő papírszemetektől alig tudták kitárni az ajtót.

A Borsnak sikerült elérnie az egyik személyt, aki jelen volt a nem mindennapi felfedezés pillanatában.

A csontjai jól látszódtak, a bőre pedig szinte teljesen le volt száradva. Az összeaszott test úgy nézett ki, akár egy múmia. Olyan kemény volt, mint egy bútor, az élére lehetett volna állítani. Nem volt az a hányingerkeltő, bomlóhús-szag, de az állott levegő illata sem volt túl kellemes – mondta a megdöbbent férfi.

A rejtélyes körülmények között elhunyt állami gondozott Gábor csaknem tíz éve költözött a házba. Nagyon zárkózottnak ismerték, senkivel sem kommunikált. A ha­lála idején negyven év körüli volt. A lap elérte az új tulajdonost, aki azt mondta, a történtek ellenére megtartja a lakást.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?