Létrehozva: 2021.02.01.

Gyurcsány sem ment el a parlament rendkívüli ülésére, amit az ellenzék kezdeményezett

A rendkívüli ülést a baloldal kezdeményezte, ennek ellenére többen mégsem mentek el. Gyurcsány Ferenc mellett Mellár Tamás, Mesterházy Attila, Rig Lajos, Stummer János, Szakács László, Hadházy Ákos és Szél Bernadett sem volt jelen az ülésen.

Az Országgyűlés rendkívüli ülésén nem fogadták el a baloldal kezdeményezéseit, mivel a parlament határozatképtelen volt az alacsony létszám miatt.

A rendkívüli ülést a baloldal kezdeményezte, ennek ellenére többen mégsem mentek el. Gyurcsány Ferenc mellett Mellár Tamás, Mesterházy Attila, Rig Lajos, Stummer János, Szakács László, Hadházy Ákos és Szél Bernadett sem volt jelen az ülésen. A Fidesz és a KDNP azért nem vett részt az Országgyűlés hétfői rendkívüli ülésén, mert „politikai blöffnek„ tartotta a baloldali pártok kezdeményezését. Az ülésen a megjelent baloldali képviselők a megszokott álhíreket és csúsztatásokat adták elő.

Gyurcsány Ferenc Fotó: MTI/Kovács Tamás

A rendkívüli üléssel kapcsolatban a Fidesz-frakció azt írta: a baloldal által kezdeményezett ülés csak egy politikai blöff, egy újabb eszköz arra, hogy a járvány elleni védekezést támadják.

”Ha a Gyurcsány-koalíciónak fontos lenne a sikeres járványkezelés, akkor visszahívná a parlament szakbizottságának éléről a kamuvideós Korózs Lajost, nem sértegetné az egészségügyi dolgozókat és hallatná a hangját a megbukott brüsszeli vakcinabeszerzés ügyében.„

A kormánypártok szerint a baloldalnak inkább azt kellene kivizsgálnia, hogyan fordulhatott elő, hogy a baloldal gyöngyösi polgármestere soron kívül adatta be magának és feleségének a koronavírus elleni védőoltást.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a közösségi oldalán azt írta, a kormány nem vesz részt a baloldali pártok mai parlamenti kampányakciójában. A baloldal álhírekkel, az oltás elleni hangulatkeltéssel és az egészségügyi szakemberek támadásával vette ki a részét a járvány elleni küzdelemből, az általuk kezdeményezett mai parlamenti ülés nem más, mint ennek a folytatása.

Büntetőfeljelentést teszek és polgári pert indítok két baloldali propagandalap ellen – írja Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter közösségimédia-oldalán.

Gulyás Gergely szerint a baloldali média napról napra újabb és újabb határokat lép át a rágalmazásban. Korábban a hazugságáradat a közéleti kérdésekre korlátozódott, ma azonban a baloldal már köz- és magánélet között sem tesz különbséget. Az Ezalényeg.hu a címben még kérdésként, a cikkben már állításként fogalmazza meg, hogy Koncz Zsófia képviselőtársam azért válik, mert velem van viszonya, írja bejegyzésében. Ugyanezt a „hírt” a másik baloldali propagandatermék, a Nyugati Fény tényként közli. Koncz Zsófiát mintegy tíz éve ismerem, kedvelem, az édesapja halála utáni rendkívüli helytállásáért, az őszi időközi választáson elért győzelméért és választókerületét kiválóan szolgáló képviselői munkájáért nagyra becsülöm – fogalmazott a Miniszterelnökséget vezető miniszter.
Soha viszonyunk nem volt, utoljára a tavalyi parlamenti ülésszak alatt – több mint másfél hónapja – az Országházban találkoztunk. Házasságának megromlásáról nem tudtam, válásáról a sajtóból értesültem. A cikk minden alapot nélkülöző hazug állítása durván megsérti Koncz Zsófia és férje magánélethez való jogát, valamint az én személyiségi jogaimat is. A baloldali sajtó hazugságözönében akár kézlegyintéssel is elintézhetnénk a még ma is ritka gátlástalanságot, de valójában a szélsőjobbot is keblére ölelő baloldal első számú online kampányújságáról van szó, amelynek csak Facebook hirdetésére 53 millió forintot költött a baloldal az önkormányzati választási kampányban. Éppen ezért a (névtelen) cikkek szerzői ellen feljelentést teszek aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás miatt és személyiségi jogsértés miatt pedig polgári pert indítok a két baloldali propagandalap ellen – jelentette ki Gulyás Gergely. A bíróság által megítélendő sérelemdíjat teljes egészében jótékonysági célra ajánlom fel valamely – Koncz Zsófia képviselőtársam által megjelölt, a választókerületében működő – civil szervezet javára – írta.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elítélték a mozdonyvezetőt, aki kisiklatta a vonatot Tatabányánál

origo.hu

Remegve menekült a kérdések elől Magyar Péter - videó

borsonline.hu

Házasság első látásra Csabi: Még egy peteérést bevárok

mandiner.hu

„Ide hallgass, te Magyar Péter!” – Bayer Zsolt kemény üzenetet küldött Varga Judit exférjének

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

hirtv.hu

Hídpénzbotrány: Kiderült, hol landolhatott a Lánchíd-felújításból „kiszedett” másfélmilliárd forint

origo.hu

Így búcsúznak a sztárok Azahriah menedzserétől

mindmegette.hu

Innen tudod, ha túl sok kávét iszol: a szervezeted jelez

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Közleményt adott ki a TEK a magyar lakosok számára

ripost.hu

Kudlik Júlia üzent a köztévé MI-műsorvezetőjének: "Szerencse, hogy lelket nem adtak még neki!"

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Fontos bejelentést tesz ma Szentkirályi Alexandra

INSIDER

Megdöbbentő videó: Magyar Péter szóról szóra lenyúlta Orbán Viktor beszédét

INSIDER

Bábként rángatja Karácsony Gergelyt a Gyurcsány-házaspár

INSIDER

Videón, milyen gyanús alakokkal bútorozott össze Magyar Péter

INSIDER

Visszatérnek a mínuszok, de ez még nem minden: mutatjuk, milyen időre készülj hétvégén

INSIDER

„Harcolni fogok azért, hogy élhessen!” - sokan támogatják Dominikot, akin csak az 1,3 milliárdos terápia segíthet

INSIDER

Megtörten nyilatkoztak a szülők: patkány harapta össze kiságyában a csecsemőt Pest vármegyében

INSIDER

Hátborzongató, ami a tragédiák sújtotta óbudai ház lakóival történt: Tóth Veráék azonnal elköltöztek