INSIDER

Győri emberrablás: mit áshatott el fekete zsákban a gyanúsított?

Egyre több a rejtély az eltûnt villanyszerelők körül! Már nem két, hanem négy ki nem fizetett, majd eltûnt villanyszerelőről beszélnek, Győrben egyenesen sorozatgyilkosságról suttognak. Egy férfi rács mögött ül Mácsik Zoltán márciusi eltûnése ügyében, de egy szemtanú szerint a gyanúsított már három éve, nem sokkal egy másik villanyszerelő eltûnése után fekete zsákot ásott el a kertjében...
  • Szerző: Ripost

"Mikor eltűnt az előző villanyszerelő három éve, akkor láttam a mostani ügy gyanúsítottját, hogy a kertjében elásott egy nagy fekete zsákot. Furcsán viselkedett nagyon. Észrevette, hogy többen látják, és légpuskával fenyegetőzött" – meséli egy, a nevét nem vállaló szemtanú.

Mint a %% megírta: a villanyszerelő Ausztriába is járt dolgozni, de az egyik munkáját a közvetítő nem fizette ki. Március 31-én elcsalta Mácsik Zoltánt egy Győrhöz közeli benzinkúthoz, ahol aztán a villanyszerelőnek nyoma veszett. Egy héttel később a rendőrök elfogták a közvetítő vállalkozót, É. Imrét, akit hamarosan már emberöléssel gyanúsítottak meg. Az eltűnt Mácsik Zoltán felesége, Márta már akkor elmondta a %%-nak: ő is úgy tudja, hogy egy másik villanyszerelő pont ugyanígy tűnt el néhány éve, és tudomása szerint a most elfogott gyanúsított érintett volt abban az ügyben is.

Rengeteg rendőr kutatta át a kertet

A %% megtudta: egy hete, április 17-én a rendőrök átkutatták a gyanúsított, É. Imre birtokát a Győrhöz közeli Ikrényben.

Úgy értesültünk, hogy ezen a területen égett emberi maradványokra is bukkantak. Mácsik Zoltán lánya mindennek ellenére még mindig bízik benne, hogy édesapja életben van. "Remélem, apu mihamarabb élve előkerül, hogy közösen felejthessük el ezt a rémálmot!" – mondta korábban lapunknak.

Hogy mit mondott még a gyanúsított szomszédja, s melyek az ügy legfontosabb kérdései, kiderül a csütörtöki %%-ból. Keresd az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?