INSIDER

Zokogva búcsúzott a kis Alextől gyászoló édesapja

Sírva búcsúzott az olaszországi halottasházban a kisfiától az az édesapa, akinek gyermekét a saját anyja ölte meg. Norbert képtelen volt találkozni a rácsok mögött levő gyerekgyilkossal.
  • Szerző: Ripost

Kiutazott Olaszországba a Perugia melletti Cittá della Pieve ügyészségére Juhász Norbert, aki elhunyt kisfiát is megtekinthette. Mint arról a Bors beszámolt, B. Katalin, az egykori pornószínésznő több késszúrással végzett kisfiával, miután a magyar bíróság ideiglenesen az apánál helyezte el a gyermeket. Az anya nem akart beletörődni, hogy csak felügyelt kapcsolattartásra lesz lehetősége, arra is csak kéthetente három órában egy hivatalos helyiségben. A nő jobbnak látta – ahelyett, hogy a bírói döntésnek eleget téve átadja Alexet Juhász Norbertnek – külföldre menekülni. A rendőrök hamar elkapták a gyerekgyilkossá vált édesanyát, és természetesen meg is indították az eljárást.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

Hazaviheti halott kisfiát

Norbert nemrég ért haza olaszországi útjáról. A férfi a Borsnak elmondta: lehetősége volt elbúcsúzni a halottasházban fekvő gyermekétől.

„Bementem hozzá. Kihúzták a hűtőből az elhunyt kisfiamat. Felemeltem róla a leplet, de csak az arcát voltam képes megnézni. Megszakadt a szívem. Életem egyik legszörnyűbb élménye volt, senkinek sem kívánom. Nem tudtam abbahagyni a zokogást. Békésnek tűnt, de látszott rajta, hogy már nincs benne élet. Talán csak ott fogtam fel igazán, hogy az egyetlen gyermekem már soha nem fog megölelni. Még nem tudom, hogy Alexet hamvasztjuk vagy koporsóban temetjük el. Akárhogy is döntök, van segítségem. Szeretnék már mielőbb túl lenni ezen a borzalmon, de tudom, hogy sosem fogom tudni feldolgozni a történteket!”

Előzményekre voltak kíváncsiak

A férfi reménykedett benne, hogy Olaszországban többet meg tud majd a gyilkosság körülményeiről.

„Két tolmács volt a segítségemre, miközben a bíróval beszélgettem. Ő igazából az itthoni előzményekre volt kíváncsi. Elmondtam, hogy Katalinnal már régen megromlott a kapcsolatunk, és azt is, hogy a terhessége alatt is ütögette a hasát. Gondolom, azért, hogy elvetéljen. Engem akadályozott abban, hogy rendes kapcsolatot ápoljak a kisfiammal”– idézte fel Norbert. Hozzátette: Katalinnal nem kívánt találkozni.

„A bíró a rendelkezésére álló információkból arra a következtetésre jutott, hogy Katalin előre eltervezetten ölte meg Alexet. Lehet, hogy már akkor is tudta, mit fog tenni, amikor elindult Olaszországba” – fakadt ki az apa.

Nem bírta megnézni a tragédia helyszínét

Norbertben felmerült, hogy elmegy a borzalom helyszínére, de végül nem tette meg.

„Egyáltalán nem tett volna jót a lelkemnek. Így is elég szörnyű volt az utam, az ellenségemnek sem kívánom. Remélem, már nem kell visszamennem. A tárgyalásra sem vagyok kíváncsi, elég, ha majd értesülök az ítéletről. Azt kívánom, hogy Katalin élete végéig maradjon börtönben.”

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Rögtön puha mézeskalács
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?