INSIDER

Gyilkos, leírhatatlan indulatokat váltott ki a dunakeszi gyilkos temetése

Alantas ösztönöket hozott felszínre a kommentelőkből a dunakeszi hármas gyilkos temetése. Sokan még nemhogy a kijáró végtisztességet sem adnák meg neki, hanem olyan helyre tennék, vagy olyat csinálnának vele, ami egyszerűen leírhatatlan.
  • Szerző: Ripost

Vasárnap lesz egy hete, hogy mélységes gyász és döbbenet telepedett egy Pest megyei kisváros, Dunakeszi mindennapjaira.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mint a Ripost is beszámolt róla, B. Zoltán éppen láthatásról vitte vissza volt párjához hét éves kisfiúkat, amikor az utcán egy vadászpuskával kivégezte gyermeke anyját, anyósát, majd végül kisfiát, Maxot. Végül magával is végzett.

A rémült kisfiú amikor látta, hogy apja mit tett, próbált menekülni, de saját apja minden bizonnyal hátulról eresztett bele golyót.

A tragédiát állítólag nem csak a gyerek láthatással kapcsolatos vita váltotta ki, hanem az is, hogy állítólag B. Zoltán kisfiától megtudta, hogy volt feleségének új kapcsolata van Sz. Tamással, akivel egyébként már 12 éve ismerték egymást.

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan ki intézi majd a végső tisztességet, a háromszoros gyilkos te­metését vélhetően nagyobb gyermekei szervezik meg, míg anya és lánya vég­tisztességéről, minden bizonnyal a rokonok gondoskodnak majd.

A gyilkos temetése azonban már most gyilkos indulatokat szül a legnagyobb közösségi oldalon. A legtöbben nemhogy a neki is kijáró végtisztességet nem adnák meg B. Zoltánnak, hanem olyan dolgokat tennének vele, ami egyszerűen leírhatatlan.

Többen írják, hogy hová dobnák a holttestét, mások azt, hogy mit tennének vele, míg van aki szerint elég lenne egy erdőben elföldelni.

 

Ebből is látszik, hogy a kegyetlen mészáros tette milyen eszeveszett indulatokat vált ki az emberekben.

És ezeket olvastad már?