INSIDER

„Nem sokon múlt, hogy nem haltam meg” – elvágta Marianna fékcsövét volt férje

Kegyetlen bosszút tervelt ki volt párja ellen egy férfi. A nő nem gondolta volna, hogy képes az életére törni gyermeke apja.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Halálos bosszút forralt egy 54 éves ercsi férfi, volt felesége ellen. Gyilkos szándéka abból fakadt, hogy nem akarta fizetni a tartásdíjat közös gyermekük után.

Sz. Marianna (39) a Blikknek elmondta, hogy sok évnyi küzdelem és megaláztatás után, sem gondolta volna, hogy képes lenne volt férje az életére törni. A férfi ugyanis bement Marianna munkahelyére, és a gyanú szerint ott elvágta autójának fékcsövét.

elvágta a fékcsővét az édesanyának

Bosszúból elvágta az édesanya fékcsővét volt párja (Fotó: Pixabay)

„Munka után siettem haza a kisfiamhoz, amint végeztem autóba vágtam magam. A közeli körforgalomig el is jutottam, ott azonban hiába nyomtam a féket, a pedál egyszerűen beesett, nem reagált, bárhogy is nyomtam. Éreztem, hogy ennek a fele sem tréfa, viszont azt is tudtam, hogy bármi áron haza kell jutnom a gyerekemhez” – árult el a nő, aki csigalassúsággal és motorfékkel vezetett egészen hazáig. Szerencsére baleset nélkül megúszta a bosszút.

Végül a szerelője világosította fel a szörnyű igazságról, hogy valaki elvágta a fékcsövét. Munkahelyének parkolója szerencsére be van kamarázva, így vissza tudta nézni a felvételeket. Állítása szerint pontosan látszott, hogy a volt férje behajt a személyzeti parkolóba, kiszáll a kocsijából, elsétál Marianna járművéhez és valamit bütyköl rajta.

elfogták az ercsi férfit

A férfit otthonában kapták el a rendőrök, most házi őrizetben van (Fotó: police.hu)

„Nem sokon múlt, hogy nem haltam meg, de még ez sem volt neki elég. Utána ugyanis körbekaristolta kívülről a kocsimat, a szelepeket pedig levágta az abroncsokról. Vigasztalhatatlanul sírtam. Nem tudom megérteni, hogy lehet ennyire gonosz egy ember, akihez több mint tíz éve papíron semmi közöm. Mi ugyanis 2009-ben elváltunk, azóta csak a bíróságon találkozunk, a gyerektartásról azóta nem tudunk megegyezni” – mondta Sz. Marianna.

Az ercsi férfi részben beismerő vallomást tett, azt azonban tagadja, hogy a fékcsövet ő vágta el.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?