INSIDER

„Elég szörnyű volt” – Alex édesapja hazahozhatta a kisfia maradványait

Hazajött Olaszországból Juhász Norbert. Az édesapa kétéves fiát, Alexet a pici anyja ölte meg, miután elfajult a gyermekelhelyezési per.
  • Szerző: Ripost

Megkapta az engedélyt, hogy Olaszországból hazahozza kisfia földi maradványait Juhász Norbert. Mint ismeretes, a kis Alexet saját anyja ölte meg, miután a magyar bíróság ideiglenesen az apánál helyezte el a gyermeket. Az asszony megkéselte a kisfiút, a gyermek élettelen testét pedig később egy szupermarket görgős futószalagjára helyezte, ráadásul le is fotózta áldozatát, a képet pedig elküldte Norbertnek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

A gyászoló édesapa a Borsnak beszélt arról, mit élt át odakint. Elárulta: noha felmerült benne, hogy elmegy a borzalom helyszínére, ezt végül nem tette meg.

„Egyáltalán nem tett volna jót a lelkemnek. Így is elég szörnyű volt az utam, az ellenségemnek sem kívánom. Remélem, már nem kell visszamennem.”

Hogy mi mindenről beszélt még az édesapa, találkozott-e gyermeke gyilkosával, valamint miről beszélt a bíróval Olaszországban, kiderül a Bors keddi lapszámából. Keresse az újságosoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?