INSIDER

Gyereket a magasba! – Szombaton játszótérré változik a Hősök tere

Szeptember 25-én, szombaton mindenkit szeretettel várnak a szervezők a Gyereket a magasba! rendezvényre.
  • Szerző: Ripost

Most szombaton rendezik meg a Gyereket a magasba! programot a Hősök terén, illetve és országszerte több más városban. Zenei fellépők, gyerekfoglalkozások várják a legkisebbeket, a fővárosban pedig 500 kismotor talál gazdára a korán érkezők között.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 2018 óta minden évben megrendezett Gyereket a magasba! akció lényege, hogy egyszerre, egy időben minél több gyereket emeljenek magasba a szüleik – bárhol is éljenek az országban vagy a határon túl. A rendezvénnyel a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány a gyermekvállalás, a családalapítás fontossága mellett áll ki, felmutatva, hogy a gyerek örök érték, és családban élni jó!

A Hősök terén fellép a Bogár Muzsika gyerekzenekar, Farkasházi Réka és a Tintanyúl és a Szabó Balázs bandája is. Emellett rengeteg további program közül lehet majd választani: lesz népi játszóház, bábozás, kreatív bababirodalom és társasjáték kuckó is. A gyerekemelés országszerte 11 órakor kezdődik majd!

Fotó: MTI

Az esemény a IV. Budapesti Demográfiai Csúcs mellékrendezvényeként, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom a Családbarát Magyarországgal együttműködésében jön létre.

A csatlakozó települések listáját ITT találod.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?