INSIDER

Gyanútlanul nyitott ajtót az óbudai nő, rettenetes, ami ezután történt vele

Horrorisztikus esetről számolt be a Ripost olvasója: megkötöztek és kiraboltak egy nőt óbudai otthonában. A rendőrség hajtóvadászatot indított a tettesek után.
  • Szerző: Ripost

“Szívszaggató kiáltásra kaptuk fel a fejünket” – mondta a -nak egy olvasónk. Információi szerint hétfőn este a III. kerületi Pünkösdfürdő utcában két idegen futárnak kiadva magát jutott be egy 30 év körüli nő otthonába.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A második emeletre mentek fel az elkövetők.

Sikítást hallottam„

– számolt be a szomszéd.

„Mint később megtudtam, a második emeleten lakó Tímeára támadtak rá. Azzal az ürüggyel jutottak be hozzá, hogy csomagot hoztak és amikor ajtót nyitott, rátámadtak. Megverték szegényt, sőt meg is rugdosták, amikor elesett. Aztán gyorskötözővel összekötötték a kezét és összeszedték, amit találtak, elvitték a laptopját, a telefonját, még pénzt is! Szörnyű, hogy ez megtörténhet egy ilyen csöndes környéken, mint a miénk.”

Információink szerint az áldozatot kifigyelhették, hiszen pontosan tudták, hogy melyik lakásban lakik, és azt is, hogy ebben az időszakban egyedül van otthon.

Futárnak adták ki magukat, így jutottak be a rablók az épületbe

- Akkor hallottam meg a sikítását, amikor kiszabadult és kiabálni kezdett az erkélyen. Elvitték a mentők, remélem, jól van.

Megkérdeztük a rendőrséget, a BRFK megerősítette: a BRFK Nyomozó Főosztály ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást rablás bűntett gyanúja miatt. Az elkövetők azonosítása és felkutatása folyamatban van.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?