INSIDER

Gyalázat: lecsupaszították a fiatalon elhunyt Vivien sírján lévő karácsonyfát

A szaloncukrokat megették, a díszeket ellopták a makói, fiatalon elhunyt lány, Rácz Vivien sírjáról. Édesanyja 10 ezer forintot ad annak, aki tud valamit a tolvajról.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A makói Igaz Ágnes közösségi oldalán írta le bánatukat: a minap arra érkeztek ki lányuk, Vivien sírjához a temetőbe, hogy az emlékére állított karácsonyfát teljesen lecsupaszították, valaki ellopta a díszeket a szaloncukrokat pedig kiették a csomagolásukból - írja a Délmagyar.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Makó, 2021.01.21. A makói Igaz Ágnes lánya sírjánál.
Fotó: Délmagyarország

"Aznap este, amikor a fosztogatás után hazajöttünk a temetőből, imádkoztam a tolvajért. Azt kértem, neki soha ne kelljen átélnie mindazt, amit nekünk kellett. Ez már a harmadik karácsonyunk volt Vivien nélkül. Ilyenkor a közös családi sírra, amelyben a nagyszülei is nyugszanak, minden évben annyi díszt aggatunk, ahány tagú a családunk." - mondta el az édesanya, majd azt is hozzátette: mindig azokból a díszekből hoznak a fára, amivel korábban lányuk is a legszívesebben ékesítette fel a fát.

??

Szörnyűség a makói temetőben.

#délmagyar #Makó

Közzétette: Delmagyar.hu2021. január 23., szombat

Küzdött az álmaiért

Rácz Vivien örökletes izomsorvadásos betegségben szenvedett, kerekesszékkel közlekedett. Ügyesen rajzolt, divattervező szeretett volna lenni. Ez nem jött össze, viszont felvették egy fővárosi gazdaságtudományi egyetemre. Végül sajnos a diplomája előtt legyőzte őt a kór.

Díj a nyomravezetőnek

A család a megdézsmált fa lát­­ványával múlt vasárnap szembesült, amikor le akarták szedni a díszeket. Igaz Ágnes közösségi oldalán azt írta, 10 ezer forintos nyomravezetői dí­­jat tűzött ki, hogy megtudja, ki okozott újabb mérhetetlen fájdalmat nekik.

A temető gondnoka szerint szélmalomharcot vív

A felháborító eset a belvárosi római katolikus temető kapuin belül tör­­­­tént. A temető gondnoka elmondta, amit lehet, igyekeznek megtenni a lopások, rongálások ellen, még új kamerákat is felszereltek – ennek ellenére ez szélmalomharcnak tűnik.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?