INSIDER

Gulyás Gergely ezt mondta Gothár Péter zaklatási ügyéről

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a Katona József Színház botrányáról azt mondta, hogy teljeskörűen ki kell vizsgálni az ügyet.
  • Szerző: Ripost

Gulyás Gergely szerint a balliberális kulturális oldalon nem először lehet szembesülni azzal, hogy a legérzékenyebb kérdésben a szavak és a tettek szemben állnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: MTI / Illyés Tibor

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a Katona József Színház és Gothár Péter botrányáról azt mondta, hogy teljes körűen ki kell vizsgálni az ügyet – írja az Origo.

Fotó: Kelemen Zoltán Gergely / MTI

„Nem tudjuk, hogy mikor történtek ezek a súlyos bűncselekmények. A balliberális kulturális oldalon nem először szembesülünk azzal, hogy a legérzékenyebb kérdésben a szavak és a tettek szemben állnak. Tudni kell, hogy hány embert ért zaklatás, és mindent meg kell tenni, hogy ilyen ne forduljon elő. Alapos vizsgálatra van szükség Legjobb lenne, ha a balliberális kulturális elit kivetné magából ezeket a személyeket”

- nyilatkozta a miniszter, majd hozzátette: Gothár Péter mindenféle állami kitüntetésre méltatlanná vált, de a korábban odaítélt díjaknak a visszavételét nem támogatja.

És ezeket olvastad már?