INSIDER

Gulyás Gergely: A kormány partnere Budapest új vezetésének

Karácsony Gergely főpolgármester és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Karmelita kolostor előtt tartott sajtótájékoztatót.
  • Szerző: Ripost

Közösen tartott sajtótájékoztatót Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Karácsony Gergely főpolgármester szerda délelőtt. Karácsony Gergely időt kért a leendő atlétikai stadion ügyében. Gulyás Gergely azt mondta: a kormány partnernek tekinti a főváros új vezetését.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: MTI – Balogh Zoltán

Időt kért a főpolgármester a leendő atlétikai stadion ügyében, hogy megalapozott döntést hozhasson a főváros. Karácsony Gergely ezt azután mondta, hogy részt vett a kormányülésen. Támogatja a Bozsik Stadion és a kézilabdacsarnok felépítését, az atlétikai stadion ügyében viszont – ahogy fogalmazott – a hozzáállása alapvetően nem támogató.

A kormány partnernek tekinti a főváros új vezetését – erősítette meg Gulyás Gergely. A Miniszterelnökséget vezető miniszter arról beszélt: a kormány csak Budapest, illetve a kerületek vezetésével együttműködve hajt végre fejlesztéseket. Az újbudai szuperkórházzal kapcsolatban is várják a XI. kerület egyértelmű döntését – hangzott el az M1 Híradójában.

És ezeket olvastad már?