INSIDER

Hazafelé tartott a gödöllői nyomozó, amikor kiszúrta a biciklitolvajt

Elfogás után indulhatott vissza a munkahelyére – munka után édes a munka.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Szolgálatát leadva hazafelé tartott az a gödöllői nyomozó, aki a vonaton kiszúrta az egyik ügyükben keresett férfit - írja a police.hu

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A következő állomáson erősítés várta, gyorsan sikerült elfogniuk a gyanúsítottat, elfogás után a rendőr indulhatott vissza munkahelyére.

Megtudtuk: a csavargó életmódot folytató, kerékpárlopásokkal gyanúsítható férfit egy ideje hiába keresték, állandó lakcímén életvitelszerűen nem tartózkodott, és már az összes lehetséges tartózkodási helyét többször végigjárták, amikor a nyomozó megpillantotta a vonaton.

Fotó :police.hu

Tudta, a pihenésre majd később szán időt, inkább telefonjáért nyúlt és erősítést kért a következő állomásra. Bagon már járőr kollégái várták, amikor leszólította, majd felszólította a gyanútlan utast, igazolja magát.

Miután bizonyossá vált, őt keresik égre-földre, a nyomozó elfogta és együtt visszaautóztak Gödöllőre.

A 27 éves R. Richárdot négy lopással gyanúsították meg, legdrágább zsákmánya 300 ezer forintot ért, összesen közel 600 ezer forint kárt okozott a biciklik tulajdonosainak.

A gödöllői vasútállomáson lévő kerékpártárolóra járt rá, onnan szerezte be a drótszamarakat, amelyeken később jóval árukon alul túladott. Kettőn nem tudott, azokat a rendőrök megtalálták és lefoglalták.

Kihallgatásán beismerte, sőt bővítette az általa elkövetett bűncselekményeket, két másik lopásról is beszélt, amelyeket elmondása szerint azért tett, mert nem dolgozott, viszont a gyerekeit etetni akarta.

Az őrizetbe vett R. Richárd ellen három rendbeli lopás bűntettének, valamint egy rendbeli lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, egyben kezdeményezték letartóztatását.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?