INSIDER

Gál Kristóf az Operatív Törzs-színezőről: Vesszük az adást, értjük a tréfát

A rendőrségi szóvivő a pénteki sajtótájékoztatón megvillantotta a róluk készült kifestőt. Úgy látja, az emberi fantázia kimeríthetetlen, tetszik neki a kreatív ötlet.

Értik a tréfát az Operatív Törzs tagjai! Az elmúlt hetekben Müller Cecília, Gál Kristóf és Lakatos Tibor igazi netes sztárokká váltak, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a napokban kifestő készült róluk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ezt Gál Kristóf, a rendőrség szóvivője meg is villantott a pénteki sajtótájékoztatón, mintha csak azt jelezte volna, hogy ezekben a vészterhes időkben elkél a jókedv.

Fotó: Facebook

A szóvivő Novák Katalin államtitkárnak magyarázatot adott arra, mit keresett nála a kifestő.

„Nyilván otthon vannak az emberek, ezt a helyzetet sokan kreatívan használják fel. Az emberi fantázia kimeríthetetlen, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a napokban megjelent kifestő, aminek az a lényege, hogy ha unatkozol otthon, levezetheted a feszültséget egy kis színezéssel. A sajtótájékoztató végén megengedtem magamnak azt a kis tréfát, hogy direkt úgy szedtem össze a lapjaimat, hogy ez a kép néhány másodpercre láthatóvá váljon. Fontos, hogy ne veszítsük el a humorérzékünket, akármekkora a baj. Mi, akik ott állunk, ugyanolyan emberek vagyunk, vesszük az adást, értjük a tréfát, olykor jól is esik” – mondta el Gál Kristóf.

A megnyugtató hangú rendőrségi szóvivő esténként családapaként teljesít szolgálatot: ellenőrzi a fia otthoni tanulásának eredményességét, kétnaponta pedig családi társasjáték esteket tartanak. Vallásos emberekként a szentmisét sem mulasztják el.

„Óriási ajándék, hogy megválaszthatjuk, milyen szentmisén szeretnénk részt venni otthonról. Elképesztő tapasztalás, hogy abban a karosszékben, amiben filmet szoktunk nézni, imádkozni, elmélyedni is tudunk” – fogalmazott a szóvivő.

És ezeket olvastad már?