INSIDER

Friss hír a Fenyő-gyilkosságról: részletes vallomást tett Gyárfás Tamás

Részletes vallomást tett a rendőrségen Gyárfás Tamás, akit azzal gyanúsítanak, hogy több mint húsz évvel ezelőtt utasítást adott Fenyő János megöletésére.
  • Szerző: Ripost

"Részletes vallomást tett a Fenyő-gyilkosság ügyében Gyárfás Tamás" - nyilatkozta PestiSrácok.hu-nak Bánáti János, az egykori médiavállalkozó ügyvédje. A védő ennél többet nem árult el, de úgy tudni, hogy Gyárfás tagad.

Mint ahogy azt megírtuk, az úszószövetség egykori elnökét kedd délután hosszas kihallgatás után őrizetbe vették, és valószínűleg kezdeményezni fogják előzetes letartóztatását.

A NAP TV korábbi tulajdonosát azzal gyanúsítják, hogy megbízást adott a magyar olajmaffia rettegett vezérének, Portik Tamásnak, hogy "tegye el láb alól" legnagyobb üzleti ellenfelét, Fenyő Jánost. Az Aranykéz utcai robbantás és a Prisztás-gyilkosság megrendeléséért már jogerős büntetését töltő Portikot (aki azóta már vallomást is tett) március 22-én gyanúsították meg a bűncselekménnyel.

A gyanú szerint az ő közvetlen parancsára lőtte agyon Fenyőt az ügyben már elítélt szlovák bérgyilkos, Jozef Rohác. A portál úgy tudja, hogy a bizonyítékok közt van egy hangfelvétel is, ami a rendőrség birtokában van. Ezen az Energol-vezér által készített 14 éves felvételen Portik és Gyárfás beszélgetése hallható.

 

 

 

És ezeket olvastad már?