INSIDER

Főszerepben a vakcina: új magyar rajzfilm készült

Nem pihen a KerekMese csapata: újabb folytatást kapott a Tomi és a vírus-sorozat, a legfrissebb részt pár nap alatt mintegy 200 ezren látták már. A rajzfilm kulcsszereplője a vakcina.
  • Szerző: Ripost

Újabb folytatást kapott a Tomi és a vírus-sorozat, a rajzfilm története a vakcina körül forog! A KerekeMese projekt mögött álló Tavaszi-házaspár, Vass Mónika és Tavaszi László 2020 tavaszán elérkezettnek látta az időt, hogy a nagy sikerű Tomi-történeteikben egy egész részt szenteljen a koronavírus okozta járványhelyzetnek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A YouTube-on elérhető epizódban helyet kapott a felvásárlási láz, az online oktatás, a fertőzésveszély, Orbán Viktor karantén bejelentése és az időseknek történő bevásárlás is.

vakcina rajzfilm

Orbán Viktor a Tomi és a vírus első részében is megjelent (Fotó: TomiFilmek)

A folytatásra alig fél évet kellett várni, az október óta látható, 1 millió feletti nézettséggel büszkélkedő Tomi és a vírus 2.-ben Müller Cecília és Győrfi Pál is megjelenik a PCR-teszt, a kötelező maszkhasználat és a lehúzós túlárazás mellett.

vakcina rajzfilm

Tomi és Peti Győrfi Páltól kér segítséget (Fotó: TomiFilmek)

Novemberben még befigyelt egy két és fél perces szösszenet, a Tomi és a kijárási tilalom, melyben a címszereplő és legjobb barátja, Peti a létszámkorlát miatt már nem juthat be a házibuliba, és közben este 8-at üt az óra…

A napokban pedig megjelent a legújabb epizód, a rajzfilm címe: Tomi és a vírus 3. – A vakcina. A történet szerint a két jóbarátnak, Tominak és Petinek már nagyon elege van járványból és az azzal járó korlátozásokból, illetve az emberek túlzott óvatosságából.

vakcina rajzfilm

Tomi és a vírus 3. – A vakcina. A boltban sorban álló bácsi maszkot és arcpajzsot is visel, de annyira tart a fertőzéstől, hogy azt kéri a fiúktól, hogy másfél helyett két méter távolságot tartsanak tőle (Fotó: TomiFilmek)

Ezért örülnek, amikor Orbán Viktor bejelenti: 1 millió vakcina érkezik Magyarországra.

vakcina rajzfilm

Orbán Viktor egymilliós vakcinaszállítmányt jelent be a Tomi és a vírus 3. – A vakcina című epizódban (Fotó: TomiFilmek)

A mesében aztán az oltóanyagot szállító kamion bajba kerül, ám hőseink, no meg egy arra tartó, nyugdíjasokat szállító busz utasai beszállnak a mentésbe...

vakcina rajzfilm

A rajzfilm egyik izgalmas jelenete: Veszélyben a vakcina! A nyugdíjasok mentik, ami menthető (Fotó: TomiFilmek)

S persze, minden jó, ha a vége jó...

vakcina rajzfilm

A mesében is sokan kérik a vakcinát (Fotó: TomiFilmek)

A teljes történetet itt nézheted meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?