INSIDER

Forró nyomon? Ezt mondja a nyugalmazott rendőr VV Fanniról

A rendőr egy eddig nem vizsgált elmélettel állt elő, szerinte a holttestet egy olyan biztos helyre rejtették, ahol senki sem kereste.
  • Szerző: Ripost

Újabb meghökkentő elmélet merült fel azzal kapcsolatban, hogy hol lehet a másfél éve nyomtalanul eltűnt Novozánszki Fanni holtteste.

A rendőrség szerint a ValóVilág egykori szereplőjét biztosan meggyilkolták. A holttestet azonban hiába keresték a nyomozók hónapokon keresztül, eddig nem jártak sikerrel. 

A Blikket most egy nyugalmazott rendőr kereste meg a Novozánszki család ügyvédjén, dr. Lichy Józsefen keresztül, hogy szerinte hová rejthették Fanni testét. 

"Egy igen neves professzor mesélt egy konferencián nekünk arról, hogy eltűnés, gyilkosság, de akár rablás esetén is hol kell keresni a hullát vagy az értéktárgyakat. Akkor mondott egy érdekes dolgot, ami azóta is megmaradt a fejemben" – kezdte H. László, aki korábban maga is nyomozott hasonló ügyekben.

"A leggyakoribb, hogy a hullát a tett helyszínén hagyják, vagy valahol a közelben eltemetik egy erdőben, esetleg lesúlyozva vízbe dobják. Ennél sokkal ritkább, ám leleményesebb, ha a gyilkos vagy a tettestársai keresnek valamelyik temetőben egy frissen hantolt sírt, majd oda rejtik a testet. Mivel az ilyen sírokat nem szokták bolygatni, így a titkuk örökre rejtve marad" – folytatta a rendőr. 

"Mivel szegény lány eltűnése kiemelt eset lehet, ezért biztosan mindent megtettek már a nyomozók, de arra gondoltam, hátha ezt is érdemes lenne fontolóra venni" – tette hozzá a férfi. A Novozánszki család ügyvédje, dr. Lichy József is elmondta, mit gondol a teóriáról.

"Rengeteg hívást, üzenetet kapok az utóbbi időben azzal kapcsolatban, hogy sokan tudni vélik, hol van szegény Fanni. Minden információ hasznos lehet, hiszen nemcsak a nyomozás miatt fontos, hogy meglegyen a fiatal lány, hanem a családnak is enyhülést hozna. A rendőrség kiváló munkát végez, szinte mindent megmozgatnak, hogy sikerrel záródjon a nyomozás" – mondta az ügyvéd.

A VV Fanni megölésével gyanúsított B. Lászlót másfél éve tartóztatták le, és a napokban döntött úgy a nyomozási bíró, hogy további két hónappal meghosszabbítja az elzárást.

És ezeket olvastad már?