INSIDER

Forró kávéval leöntötte és megverte utasát a budapesti buszsofőr

Elvitelre kért kávéja miatt került bajba egy budapesti nő: a sofőr le akarta szállítani vele a jármûről. Mivel nem engedelmeskedett, a nő elmondása szerint a buszvezető ráborította a forró kávét, megverte őt és a buszba zárta, emiatt feljelentést is tett.
  • Szerző: Ripost

Döbbenetes esetről értesült a %%, melyből rendőrségi ügy lett.

Ritz Ágnes hétfő reggel munkába menet a Kelenföldi buszmegállóban a 8E számú buszra várva szokása szerint megvette a pékségben az elviteles hosszúkávéját, majd 6 óra 8 perckor felszállt a járatra és leült. Először nem is értette, mit akar a buszsofőr, amikor hátrakiabált, hogy azonnal szálljon le.

 A kávé zárt pohárban volt, a munkahelyemen szoktam meginni, máskor is utaztam már így, a metróba is leengedtek vele

– meséli lapunknak a fiatal nő.

Időre mentem, nem akartam leszállni, próbáltam megmagyarázni neki, hogy nem a buszon iszom meg, különben is tűzforró. A szabályzat szerint zárt pohárban magammal vihetem, van bérletem, jogom van utazni.

Ami ezután történt, úgy megdöbbentette Ágnest, hogy órákkal később is csak felindultan tudott róla beszélni.

Hátrajött, kikapta a kávét a kezemből, és azt üvöltötte, hogy majd megmutatja, mennyire biztonságos így szállítani, azzal összeroppantotta és hozzám vágta a poharat, végiglocsolva a forró itallal. Felugrottam fájdalmamban, és reflexből visszadobtam az összetört poharat a maradék kávéval. Erre nekem esett,

letépte rólam a ruhám, rángatni, ütlegelni kezdett...

 

Hogy miképp tudott megmenekülni a történtek miatt rendőrségi feljelentést tett nő, mit válaszolt megkeresésünkre a BKK és a Budapesti Rendőr-főkapitányság, kiderül a keddi %% napilapból. Keresd az újságárusoknál!

És ezeket olvastad már?