INSIDER

Fordulat az eltűnt villanyszerelő ügyében: szarvastetemmel álcázhatták a holttestet

Rossz helyen keresi a rendőrség a földi maradványokat? A Ripost információi szerint az emberöléssel gyanúsított É. Imre a villanyszerelő eltûnésének napján egy szarvastetemet szállított át Ausztriába, ahol eladta azt. Ez lehetett a megfelelő pillanat, hogy Mácsik Zoltán holttestét a vaddal együtt kivigye Magyarországról. Ráadásul minden jel arra utal, hogy É. Imre és esetleges bûntársai a másik eltûnt villanyszerelő, Orlik Vilmos holttestét is Ausztriában tüntethették el.
  • Szerző: Ripost

Elképesztő fordulat történt a már lassan egy éve eltűnt Mácsik Zoltán villanyszerelő ügyében. É. Imre, a két emberöléssel is meggyanúsított vállalkozó március 31-én hajnalban találkozóra hívta Mácsik Zoltán villanyszerelőt az abdai benzinkútra. Zoltánt ekkor látták utoljára. É. Imrének viszont aznap nagyon sürgős dolga akadt: egy szarvastetemet kellett átvinnie Ausztriába...

 

Kamerafelvétel van róla a határ közelében

A vállalkozó Zoltán eltűnése napján ezüst Opel Vectrájával Ausztria felé vette az irányt: Mosonmagyaróváron kamerafelvétel is rögzítette.

A határon a kocsiját átvizsgálás nélkül engedtek át, amire számíthatott, hiszen tudta: csak különleges eseteknél tartóztatják fel az autósokat. Kiderült az is, hogy É. Imre miért járt aznap Ausztriában. A %% információi szerint megállapodott egy vevővel: az üzlet arról szólt, hogy Imre kivisz Magyarországról egy szarvast, amit átad a megrendelőnek, majd hazajön. Talán ez volt a legmegfelelőbb pillanat arra, hogy a szarvassal együtt Mácsik Zoltánt is eltüntesse Magyarországról? (...)

 

Ne hidd, hogy itt véget ért a történet! Ha szeretnéd megtudni, hogy milyen érdekességeket rejt még az ügy, akkor keresd a csütörtöki napilapot az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?