INSIDER

Fordulat a negyedikről kizuhant kislány ügyében: erre az apa sem számított

Eddig úgy tûnt, a 3 éves Panna egyedül volt otthon, amikor a tragédia történt. Most ez a teória megdőlhet!
  • Szerző: Ripost

Egyre megdöbbentőbb részletek derülnek ki: Panni édesapja, Tamás is arra gyanakszik, hogy gyermeke mellett még valaki vagy valakik ott voltak az otthonukban, amikor a kicsi kiesett a negyedikről, és meghalt.

Csak kapkodom a fejemet, hiszen számomra is minden­nap valami új dolog derül ki Pannikám halálával kapcsolatban – kezdte a megtört apa, Tamás. – Mindig az igazat mondtam a nyomozóknak. Aztán szembesülnöm kellett vele, hogy a lányom édesanyja megbukott a hazugságvizsgálaton: ez sokkoló volt.

Most pedig még az is elképzelhető, hogy nem is egyedül volt Panna, amikor kizuhant.

Ezt támasztja alá az is, ami már a korábbi szakértői vizsgálatoknál is felmerült: a bukóablakot nehéz volt kinyitni még egy felnőtt számára is. Azt is csak nemrég tudtam meg, hogy előfordult máskor is, hogy Panni keresztanyja nem egyedül volt a lakásunkban, mialatt a gyerekre vigyázott! Remélem, kiderül a teljes igazság! – mondta Tamás a Blikknek.

Az orvos szakért­ő a k­is­lány szer­ve­ze­tében olyan men­nyiségű alkoholt talál­t, ami nem származhatott az újraélesztéséhez szükséges gyógyszerekből. Így az is nyitott kérdés még, hogy Panna hogyan jutott szeszhez: egyedül ivott-e bele egy pohárba, vagy valaki megitatta az alkohollal? A kirendelt szakértő azt is vizsgálta, hogy az alkoholtól bódult kislány egyedül fel tudott-e mászni az ablakba, majd kimászni rajta.

A szakértői vélemény megváltoztathatja az ügy kimenetelét – mondta dr. Lichy József, az apa ügyvédje.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?