INSIDER

Fidesz: továbbra is csak panaszkodik és rosszindulatú kampányt folytat a főpolgármester

Továbbra is csak panaszkodik a főpolgármester, és rosszindulatú kampányt folytat a kormány ellen – vélekedett a Fidesz budapesti szervezete hétfőn Karácsony Gergely sajtótájékoztatójára reagálva.
címkék:
  • Szerző: WM

Azt írták: Karácsony Gergelynek egyben igaza van, „valóban válságos időket élünk”. Ilyenkor azonban azon kellene dolgozni, hogy ne költse felesleges kiadásokra a budapestiek pénzét. Azt kérdezték:

miért lesz drágább ötmilliárd forinttal a Lánchíd felújítsa, miért nem figyeltek oda a BKK reklámtenderénél vagy éppen a 3-as metró felújításánál. Ezekben ugyanis a sorozatos késlekedés és „szerencsétlenkedés” miatt csak 2020-ban milliárdok mentek el feleslegesen

Hangsúlyozták: a kormány idén 116 milliárd forintot biztosít Budapest működési kiadásainak fedezésére, és további több tíz milliárd forint fejlesztési támogatást is ad. A főpolgármester hétfőn online sajtótájékoztatón jelentette be, hogy több kerülettel közösen indít tájékoztató kampányt Budapest helyzetéről a fővárosi önkormányzat, az akcióval erősíteni kívánják a város közösségét és rábírnák a kormányt a megszorítások felfüggesztésére.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?