INSIDER

Fia kutyái tépték szét a mozgássérült magyar asszonyt

Két termetes németjuhász megtámadott és halálra mart egy mozgáskorlátozott nőt kedden este a XVI. kerületben. Kollégáink a helyszínen beszéltek az érintett család rokonával és a szomszédokkal.
  • Szerző: Ripost

Budapesten, a XVI. kerületi Diófa utcában vesztette életét a 60 év körüli Sz. K. Margit, amikor megtámadta két megtermett németjuhász. A %% információi szerint a házban Margit fia és menye lakik, akik egy hónapja vették magukhoz a mozgáskorlátozott asszonyt. A fiatal pár két németjuhásza addig szelíd volt, így éjszakára sem zárták el őket.


„A nászasszonyoméknál történt ez a borzasztó dolog!”

– kezdte néhány házzal arrébb egy asszony.

„Margit elég beteges volt, az ebédlőben támadtak rá a kutyák. A két németjuhászt, Sacit és Böbét elvitték a rendőrök. Nem értem, mi történt, jámbor jószágok voltak… A szomszédok azt mondják, nagy volt a felhajtás az utcában.

Este 7-kor értem haza, már kint volt egy mentő- és egy rendőrautó. A férjem mesélte, hogy állatmentők is érkeztek, a rendőrök két házban is helyszíneltek.”

„Az állatmentők befogták és megfigyelésre az ebrendészeti telepre szállították a két kutyát”

– számolt be az Állatmentő Liga.

A rendőrség a %%-ot arról tájékoztatta, hogy közigazgatási eljárásban vizsgálják a kutyatámadás körülményeit. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg nem a gazdák hibája miatt következett be a baleset. 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres sütemény, ahogy a nagyi készíti
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?