INSIDER

„Fetrengtem a fájdalomtól” – elkapta a koronavírust a Jászai Mari-díjas színésznő

Papadimitriu Athina három héten át küzdött a vírussal. Nagyon nehezen élte meg a betegséget.
  • Szerző: Ripost

A Jászai Mari-díjas színésznőnek, Papadimitriu Athinának élni is alig volt ereje, olyan súlyosan élte meg a fertőzés tűneteit. Sok művész kollégájával együtt, ugyanis ő is elkapta a koronavírust. Három hétre teljesen leverte a lábáról a betegség.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Úgy kezdődött, hogy az első öt napon harminckilenc fokos lázzal feküdtem, gyakorlatilag az ájulás határán. Sem enni, sem inni nem tudtam, a mosdóba kúszva mentem ki. A láz után maradt a végtagfájdalom és a végtelen levertség, erőtlenség. Tizenkét napon át voltam ebben az állapotban, sokszor azt sem tudtam, nappal van vagy éjszaka. A legutáltabb ellenségemnek sem kívánom az érzést, amit megéltem. A legszörnyűbb az volt, hogy úgy éreztem, nincs testem. Volt talpam, bokám és egy agyam, amivel azon gondolkodtam: hova tűnt a testem? Vajon túlélem ezt az egészet? Rettenetes volt! Kimerítő, elkeserítő, félelmetes, borzasztó. Fetrengtem a fájdalomtól ” – meséli a Bors megkeresésére Papadimitriu Athina.

Kínok kínját élte át a betegsége alatt a színésznő
Fotó: Bors

„Ez a betegség annyira rossz, hogy bármit megteszel, hogy elmúljon. És a legrosszabb benne, hogy akkor sem szabadulsz tőle, ha már vége van. Még mindig szorongok, ha megfájdul a hátam, megijedek, ha melegem van, és rettegni kezdek, ha fázom. Ez a rohadt szorongás a legszemetebb érzés” – tette hozzá Athina.

És ezeket olvastad már?