INSIDER

Pokoli a fájdalma: három év után nézhet szembe férje feltételezett gyilkosával a nő

Hatalmas a rejtély, hogyan ölhette meg a két villanyszerelőt É. Imre, aki hétfőn nézhet szembe áldozata családjával.
  • Szerző: Ripost

Minden nap várta a pillanatot, hogy végre megtudja, hogyan vette el tőle egyetlen igaz szerelmét, Mácsik Zoltánt. A nő lelkét azóta is gyötri a fájdalom, de hétfőn erőt vesz magán: bár csak a bíróság folyosóján, de végre É. Imre, a villanyszerelő feltételezett gyilkosának szemébe nézhet, aki a vád szerint elragadta tőle a szerelmét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem lehetnek ott a családok

É. Imrét a két gyilkosság után villanyszerelő-gyilkos névre keresztelte a média. Az elkövető a két volt munkatársa életéért is felelhet, de az előkészítő ülésen, mivel tanúk az ügyben, nem lehetnek ott a sértettek családtagjai, de az ülés terem előtti folyosón É. Imre szemébe nézhetnek.

villanyszerelő gyilkos

Márcsik Márta álmatlan éjszakákban gyászolja férjét Fotó: Ripost

Pokoli fájdalmakkal küzd

Az eltűnt és megölt Mácsik Zoltán családjának jogi képviselője, dr. Lichy József a férfi egyedül maradt feleségéről az egyik népszerű napilapnak elmondta:

„A lelkében pokoli fájdalom van, amikor látnia kell a férje feltételezett gyilkosát, de közben reménykedik abban, hogy talán végre választ kaphat az őt minden percben kínzó kérdésre: hogyan halt meg a párja, milyen kínokat kellett kiállnia?”

Pénzért gyilkolhatott

É. Imre a vád szerint három évvel ezelőtt két volt munkatársának az életét is rejtélyes körülmények között kioltotta. Mácsik Zoltánnak milliókkal tartozott, és a felesége elmondása szerint, húsvétkor egy töltőállomásra invitálta őt. Zoltán reggel megcsókolta kedvesét és nyugtatva mondta neki, egy órán belül hazaér. A találkozót kamera is rögzítette, de az utána történteket már homály fedi. É. Imrét pedig pár napra rá elkapták a rendőrök. A férfi 16 hónapig letartóztatásban volt. Később kiderült, hogy egy másik villanyszerelőt, Orlik Vilmost is kivégezhette. A férfi kísértetiesen hasonlóan tűnt el, mint Mácsik. Mindkét férfi életében utoljára vele találkozott. A két férfi holtteste azóta sem került elő.

villanyszerelő gyilkos

É. Imrét bilincsben viszi a büntetés-végrehajtás egyik embere Fotó: Ripost

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?