INSIDER

Fényes nappal kábult fiatalok lepték el Pesterzsébet utcáit – Fotó

A két fiatal valószínűleg valamilyen szintetikus, olcsó kábítószert fogyaszthatott.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A Bors oldala újabb megdöbbentő esetről számolt be, miszerint fiatalok bedrogozva az utcán zombiként járkáltak Pesterzsébeten.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hónapok óta egyre többször és a legváratlanabb helyeken tűnnek fel fényes nappal a kábítószertől bódult fiatalok. Néhány kép is készült a legutóbbi esetről, amelyeken fényes nappal két, teljesen magán kívül lévő, bódult fiatalember a nyílt utcán hajlong. Láthatóan nem is zavartatják magukat, hogy esetleg bárki megláthatja őket.

Képünk illusztráció
Fotó: pixabay

„Egy átlagos hétköznap Pesterzsébet utcáin” – írta egy kommentelő, jelezve, hogy egyáltalán nem egy elszigetelt jelenségről van szó.

A két fiatal valószínűleg valamilyen szintetikus, olcsó kábítószert fogyaszthatott, legyen az a bika néven ismert pszichoaktív anyag, amit bio, illetve herbál néven is ismernek. Ez a sokszor körömlakklemosóval vagy patkányirtó szerrel átitatott növényi törmelék nagyon rövid idő alatt döbbenetes pusztítást végez az emberi szervezetben, és rendszeres használata rövid idő alatt a fogyasztók életébe is kerülhet.

A legutóbb drogos zombi lányokról közölt videót. A Kelenföldi pályaudvaron készült sokkoló felvételen jól látszik, hogy a fiatalok minden bizonnyal drog hatása alatt állnak.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?