INSIDER

Féltékenységből vascsővel esett ismerősének a kecskeméti áruház parkolójában – Videó

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Kecskeméti Járási Ügyészség egy helyi férfi ellen.
  • Szerző: Ripost

Féltékenység miatt haragban volt egy kecskeméti férfi az ismerősével. Még március 17-én a két férfi összefutott egymással az egyik helyi áruház parkolójában, ahová mindketten autóval érkeztek.

Emberünk azonnal kipattant a kocsijából és haragosa felé indult. Az ő kocsijának lehúzott ablakán keresztül többször megütötte, majd visszaült a saját autójába. Azonban a másik férfit sem kellett félteni, aki ekkor kiszállt a járművéből kezében egy rövid baseballütővel.

Féltékenységből vascsővel esett ismerősének
Fotó: Ügyészség

A fenyegetés láttán a féltékeny férfi elindult a kocsijával, majd megpróbálta az autója mellett álló ismerősét odaszorítani a saját és a másik gépkocsija közé. Végül nem járt sikerrel.

Ekkor megvárta, míg visszaül az ismerőse a kocsijába, majd mérgében durván nekihajtott. De még ez sem volt elég, kocsijának a csomagtartójából elővett vascsővel esett neki volt barátjának.

A másik férfi válaszként ismét kiugrott a kocsijából, majd baseballütőjével támadója hátára és vállára ütött háromszor. A haragos ezután sem hagyta abba a csépelést, többször a sértett feje felé ütött, aki visszamenekült a kocsijába.

A férfi ismerőse 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, de csak a szerencsén múlott, hogy nem történt komolyabb baja.

A letartóztatásban lévő, büntetett előéletű vádlottat a járási ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettén kívül súlyos testi sértés bűntettének kísérletével vádolja. Az ügyész végrehajtandó börtön, valamint közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta a vádlottal szemben, akinek a bűnösségéről a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.

A bűncselekményt az áruház biztonsági kamerája rögzítette:

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Karácsonyi menüötletek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?