INSIDER

Felrobbant egy 19 éves lány kezében a telefon, belehalt

A bátyja talált rá az összeégett holttestére.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A borzasztó tragédia egy indiai faluban történt. A lány éppen egy rokonával beszélgetett a töltőre rakott Nokiával, amikor az hirtelen felrobbant.

A detonáció olyan erős volt, hogy a fiatal nő a mellkasán, karján és a lábán is megégett. Amikor a lány 27 éves bátyja rátalált az összeégett testre, akkor szembesült vele, hogy a telefonját továbbra is a kezében tartja.

A család Odisha államban található otthonában történt a balesetet. Durga Oram elmondása szerint húga, Uma egyedül volt, amikor az eset történt. Azonnal mentőt hívtak hozzá, azonban az orvosok már csak a halál beálltát tudták megállapítani.A Times of India információi szerint nem csak a telefon égett ki, hanem a töltő is, valamint az aljzat, ahova be volt dugva. A helyi rendőrség közlése szerint Uma rokonai

hangos zajt hallottak egy közeli transzformátorból

az eset idején, és elképzelhető, hogy egy ott történt elektromos hiba miatt történt a robbanás.

Ugyanakkor még nem tudják, hogy a fiatal lány halálát mi okozta hiszen az orvosa szerint az égési sérülései nem voltak életveszélyesek. Úgy gondolja, hogy az áramütés miatt halhatott meg. Információk szerint a telefon Nokia 5233-as volt. Az áldozat bátyja viszont azt mondta, hogy egy Nokia 3110-esről van szó, amit a család „új modellként” jellemzett.

A Nokia márka jelenlegi tulajdonosa is megszólalt az eset kapcsán. Azt mondta, hogy az érintett készüléket nem ők gyártották és értékesítették. Mivel egy olyan termékről van szó, ami még azelőtt készült, hogy megvásárolták volna a Nokiát.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?