INSIDER

Felkavaró részletek: így használta szexjátékszernek 2 éves kislányát az anya

A 29 éves nő és élettársa beteges szexuális vágyait élte ki az asszony kétéves kislányán, valamint nyolcesztendős fián.
  • Szerző: Ripost

A most 29 éves I. Szilvia és élettársa, J. István együtt nevelte a nő előző kapcsolatából született nyolcéves Eriket és a kétesztendős Laurát, akiket rendszere­sen kényszerítettek szexuális cselekményekre. A szülők állati sorban éltek és a gyermekeket is ilyen körülmények között tartották: munkájuk nem volt, vándorló életmódot folytattak, rokonoknál, barátoknál, de előfordult, hogy elhanyagolt környezetben, alapvető bútorok nélküli albérletben laktak, többnyire Ózdon.

A fiúnak a hidegtől fagyási sérülései is keletkeztek, de a családsegítőtől kapott ruhákat a szülők – érthetetlen okból – az udvaron máglyára vetették, a gyerekek tovább fázhattak.

A két pedofil számos alkalommal a gyermekek előtt élt szexuális életet, s arra kényszerítették az akkor 8 és 2 éves gyermekeket, hogy utánozzák őket és szexuális cselekményeket végezzenek. A férfi egy alkalommal a kisebbik gyermekkel aktust is létesített, amiről az édesanya is tudott, mégsem tett semmit ellene. A gyermekeket végül 2014 októberében emelték ki a családból és nevelőszülőkhöz kerültek. A nevelőszülők egyszer csak azt vették észre, hogy a kicsik meztelenre vetkőzve imitálnak olyan szexjeleneteket, amiket korábban láthattak a „szüleiktől”.

A Debreceni Ítélőtábla az anyát kilenc, a férfit pedig tíz év fegyházra ítélték. A nő szülői felügyeleti jogát még a jövőben születendő gyermekei vonatkozásában is megszüntették. Van még két gyermeke, akik szintén nevelőszülőknél élnek. Róluk sem tud semmit, még azt sem tudta megmondani, hogy az egyi­kük pontosan mikor született, írja  a Bors.

És ezeket olvastad már?