INSIDER

Felkavaró felvétel: a nyílt utcán raboltak el egy férfit Kőbányán

Egyszerûen megfogták és berángatták az autó üléseire. Szabadságáért pedig pénzt követeltek az emberrablók, csak ennek fejében voltak hajlandók elengedni a sértettet.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Elképesztő felvételek kerültek napvilágra egy emberrablásról. Kőbánya-alsó vasútállomásnál egy férfit, három másik megfogott és kézzel, lábbal betuszkolt egy BMW-be. Az esetet az atv egyik nézője vette videóra.

Először az ütlegelés zajlott, azután hallottam ilyen szavakat, hogy hozzátok az autót... 

- És egy úriember közülük elszaladt, és mire én megkerültem az állomást, az az autó már ott állt” - mondta a felvétel készítője, aki épp az incidens idejében szállt le a vonatról. A hátsó kijárat mögött bújt el, onnan figyelte és rögzítette a verekedést.

Nem akartam, hogy észrevegyék, emiatt készítettem csak ilyen rövid felvételt, aztán elhagytam a helyszínt, amilyen gyorsan csak lehetett és értesítettem a rendőrséget.

- tette hozzá a férfi.

A rendőrség az esettel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy április elsején este 6 körül egy négy fős társaság bántalmazott egy férfit, majd a fekete BMW-be kényszerítették.

Személyi szabadságától megfosztották és szabadon bocsátásáért pénzt kértek. Később a férfit elengedték

- nyilatkozta Csécsi Soma, a BRFK szóvivője.

A rendőrség a sofőrt, B. Ferencet pénteken elfogta, három társát továbbra is keresik Lakatos Kálmánt, Szilágyi Sándort és Csömör Henriket. Ellenük elfogatóparancsot adtak ki. A rendőrség azt kéri, aki felismeri őket, hívja a 107-es vagy 112-es segélyhívót.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A 30 perces sajtos rúd receptje
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?