INSIDER

Feljelentették a Pest megyei férfit, aki kölyökmacskákat fojt meg

Miután az állatvédőket vízzel kezdte el locsolni, a rendőrség is megjelent a helyszínen. A férfi saját maga vallotta be, hogy amelyik kismacskán nem tud túladni, azt vízbe fojtja.
  • Szerző: Ripost

Vizes kalandba keveredett hétvégén a Szurkolók az állatkínzás ellen csapata, akik egy Pest megyei férfit látogattak meg, aki nem ivartalanította macskáit, szerinte ugyanis „a macska azért van, hogy szaporodjon”. A kérdésre, hogy mi lesz azokkal a macskákkal, amelyeken nem tud túladni, a férfi azt felelte: „Hát mi? Megfojtom őket!”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció

Hiába kérték a férfit az állatvédők, hogy elvihessék macskáit ivartalanítani, az állatkínzó egy slagból vízzel kezdte locsolni őket.

„Rendőrségi intézkedésre is sor került. A gazdát nem sikerült meggyőzni arról, hogy ne öljön. Ha már a lelkiismerete nem szólal meg, akkor tartsa vissza legalább az, hogy a gerinces állat direkt módon való megölése, bűncselekmény. A rendőrök a kérésünkre 2 kismacskát tudtak kihozni az ingatlanból, akik még aznap este együtt költözhettek gazdihoz. Ők már biztosan megmenekültek a haláltól” – írják a szurkolók, akik egy másik szervezettel együtt feljelentést tettek a férfi ellen, így az ügy várhatóan folytatódni fog.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?