INSIDER

Felismered? Magatehetetlen nőt erőszakolt meg ez a miskolci férfi

Nem kevés pénz üti a markát annak, aki segít kézre keríteni az erőszakolót.
  • Szerző: Ripost

A rendőrség szexuális erőszak gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettessel szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint egy miskolci szórakozóhelyen még 2019. április 19-én az éjszakai órákban egy ismeretlen férfi megerőszakolt egy bódult állapotban lévő nőt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Úgy tudni, az elkövető egy 18-20 éves, megközelítőleg 180 centiméter magas, fekete hajú, átlagos testalkatú férfi, akiről grafikai rajz készült.

Fotó: police.hu

A zsaruk nettó 200.000 forint, azaz kétszázezer forint nyomravezetői díjat tűztek ki az ügyben. Az összeg annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

Aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható személlyel kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a nap 24 órájában elérhető a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszáma, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó szám.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?