INSIDER

Felháborító, ezt tette egy orvos a repülőgépen

A utazók szerint agresszív volt és kezelhetetlen. Ráadásul, menet közben ki akarta nyitni a repülő ajtaját is...
címkék:
  • Szerző: Ripost

Mégis mi baja van? - kérdezhették többen is az utasok közül, akik szem és fültanúi voltak egy moszkvai aneszteziológusként dolgozó doktor kirohanásainak. 

Az Aeroflot Bangkok és Moszkva közötti járatán kezdődött a cirkusz...Többen látták, hogy a doki két üveg alkoholt is vitt magával a repülőre, de senki sem gondolta volna, hogy ezt rövid idő alatt el is pusztítja. Az orvos az ivás hatására agresszív lett, kiabált, és hiába próbálták meg az utasok és a légiutas-kísérők is lenyugtatni. A tetőpont talán akkor következhetett, amikor mindenkinek egy pillanatra megállt a szíve, ugyanis a férfi utazómagasságon megpróbálta kinyitni a vészkijáratot.

„Ekkor léptek közbe az utasok és a 43 éves férfit a konyhában lévő, kinyitható székhez szíjazták, kezeit pedig lekötözték. A szemtanúk szerint sírt és kiabált, hogy le vannak kötve a kezei és nem kap levegőt. Mindez nem hatott meg senkit, a székhez kötözve kellett a Moszkváig hátralévő négy órát kibírnia

– írja Daily Mail.

Orosz lapértesülések szerint az egyik moszkvai kórházban dolgozó férfi egyebek közt alkohol befolyásoltság miatt rosszul levő embereknek szokott segíteni. Később természetesen az orvos is megszólalt: 

"Bocsánatot kérek. Azért kezdtem el inni, mert a gép turbulenciába került. Ráadásul egy ismeretlen gyógyszer került a szervezetembe, ezért viselkedtem agresszíven és furcsán.

Majd azt is hozzátette, hogy a székhez kötözés miatt rendkívül nehezen kapott levegőt és kézipoggyászából ezer fontnak megfelelő készpénz tűnt el, ezért feljelentést fontolgat. 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?