INSIDER

Felgyújtották a lépcsőházat, pánikban a lakók!

Felgyújtottak egy lépcsőházat a 9. kerületben. Egy meg nem javított kapu miatt bárki bemehetett a házba. A lakók féltik az életüket és az otthonukat.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas dolog történt pár napja a 9. kerületben, a Soroksári úton. Az éjszaka közepén valaki ismeretlen okokból felgyújtott egy lépcsőházat a környéken. Az épület előtere hatalmas lángokkal égett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az volt a szerencse, hogy hajnali háromkor egy lakó felébredt a füstre és hívta a tűzoltókat, így végül nem égett porrá az egész ház. Az eset nagyon veszélyes volt, mert ha nem ébredt volna fel senki, komolyabb tragédia is történhetett volna.

A felgyújtott lépcsőház a tűz után (Fotó: Facebook)

A legnagyobb probléma azonban az, hogy azért lehetett gyújtogatni a házban, mert a lakók többszöri kérése ellenére sem javították meg a kaput, így bárki bemehetett az épületbe. További veszélyt jelentett, hogy a tűz a hátsó lécsőházba keletkezett, ami az udvarra néz és onnan semmilyen menekülési útvonala nincs az ott lakóknak.

A hátsó lépcsőház (Fotó: Facebook)

A ház lakói nem értik, hogy többszöri felszólítás után miért nem voltak képesek megcsinálni a kaput. Mindig azt a választ adták az illetékesek, hogy folyamatban van az ügy.

Fotó: Facebook

A lakók most jogi lépések megtételét fontolgatják, mert féltik a családjukat és az otthonukat. Ebből az esetből kiindulva az aggodalmuk nem alaptalan.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Hagyományos kókuszkocka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?