INSIDER

„Felfoghatatlan, hogy születik egy kisgyerek, aki nem fogja ismerni a fantasztikus édesapját” – gyermeket vár a balesetben elhunyt kézis párja

Egy 31 éves, szabályosan közlekedő kézilabdás halt meg a városlődi balesetben a 8-as főúton.
  • Szerző: Ripost

Ahogy arról a is beszámolt, brutális baleset történt a 8-as főúton Városlőd térségében. Egy anya előzni kezdett egy kamiont, ám későn vette észre, hogy szemből is érkeznek autók, kettőbe is belecsapódott. Egy 55 éves ápolónő és egy 31 éves férfi vesztette életét – a két áldozat szabályosan közlekedett az úton.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vasárnap megrázó dolog derült ki az egyik áldozatról: a 31 éves férfi, Gergő barátnője éppen babát vár...

Fotó: Police

A Tényeknek nyilatkozott a férfi edzője, Gergő ugyanis kézilabdázott. Éppen a tragédia másnapján lett volna meccsük, ahova a csapat már a fiatal férfi nélkül érkezett.

„Pápára mentünk és éppen ott kellett elmenni, Városlődnél, ott, ahol Gergő elment. Megálltunk, gyújtottunk mécsest” – mondta az edző sírva.

A meccset ugyan megnyerték, de ez most nem okozott örömet a csapatnak.

„Végül egy góllal nyertünk, bár az eredmény nem nagyon számított, de nagyon-nagyon akartunk. A vége már nagyon nehéz volt. Amikor lefújták a mérkőzést, mindenki ott, ahol volt, összerogyott és csak sírtunk”.

A kézilabdázó munkából tartott haza családjához, amikor belé rohant az előző nő. Gergő sosem ért haza várandós párjához.

„A csoportban most több baba született és Gergőék is babát vártak. És várnak is. Beszéltünk Ágival, felfoghatatlan, hogy születik egy kisgyerek, aki nem fogja ismerni a fantasztikus édesapját – mondta elcsukló hangon az edző.

A mezszáma a 10-es volt, ezt visszavonultatják, a csapata sosem adja majd oda másik játékosnak.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?